15 november – The Jazzy Rabbits – AFGELAST

De Jazzy Rabbits is een gerenommeerd 'Oude stijl'-orkest, dat regelmatig op diverse podia van het jazz-circuit in den lande optreedt. Het repertoire bestaat uit bekende en onbekende nummers van o.a. de Hot Five, Hot Seven, Jelly Roll Morton, Clarence Williams, Bix Beiderbecke e.v.a. Het uitvoeren van het originele 'verse' (de vaak in vergetelheid geraakte melodie van het couplet) bij de meeste oude stijl nummers onderscheidt ons daarbij van veel andere orkesten in dit genre.
Maar, voor het veelal danslustige publiek, worden ook swingende en dansbare 'evergreens' in dixielandstijl ten gehore gebracht.
*Als leuk intermezzo kan bovendien een gedeelte van het programma ingevuld worden met enige "Skiffle"- nummers uit het repertoire van o.a. Lonnie Donegan. Bij het genoemde "Skiffle repertoire" (zonder blaasinstrumenten!) bestaat de samenstelling uit, gitaar, banjo, accordeon, washtube (theekist-bas) en washboard en vanzelfsprekend zang.

Het orkest beschikt over een eigen website, www.jazzyrabbits.nl , waarop - naast de gebruikelijke bandinformatie - ook enkele 'tracks' uit het repertoire te horen zijn (onder het knopje 'Muziek' en 'Video').
Bovendien hebben wij, sinds kort, een eigen Jazzy Rabbits youtubekanaal, zodat u daar nog meer van ons orkest kunt zien en beluisteren. Een en ander geeft o.i. een goede impressie van de stijl en het enthousiasme van de Jazzy Rabbits.